Puzsér a Facebookon

Friss topikok

A második élő adás kiesői

2012.05.04. 11:07 :: Puzsér Róbert

Az erdélyi és a prügyi duó versenystratégiája bizonyára lenyűgözte volna az első világháború tábornokait, akik soha le nem lankadó lelkesedéssel vezényeltek gyalogsági rohamokat a szögesdrótok mögé beásott, gépfegyverrel védekező ellenség ellen. Csakhogy míg a prügyiek dalválasztásaiban legalább voltak bizonyos esztétikai megfontolások, addig az erdélyiek extrém sportot űztek abból, hogy olyan kulturális traumákhoz nyúljanak, melyek feldolgozására nem szórakoztató tévéműsor, hanem pszichoanalízis alkalmas.

Mind Varga, mind Jimmy dalának feldolgozására joggal vonatkozik a jóindulatú intelem, mely szerint lassan gyógyuló, gennyes sebbe, ne mártsuk bele az ujjunkat és ne öntsünk rá kénsavat! Még akkor se, ha történetesen színpadon állunk, és kétmillió ember várja el, hogy produkáljuk magunkat, sőt, főleg akkor ne!

                                                               *

Negyela Bernadett bájos színfoltja volt a versenynek, és talán igazságtalanságnak is érezheti, hogy a legjobb produkciója után kellett távoznia. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy nincs az a verseny, nincs az a fődíj és nincs az a karrier, amiért oda szabad dobnia a gyerekkorát. Az életnek rendje van. Tizenöt évesen iskolapadban ülni, barátokat, élményeket szerezni, szerdán és pénteken pedig énektanárnőhöz járni. Huszonöt évesen alterpop trió tagjaként az egyetemi bulin fellépni, harmincöt évesen jazz-zenekarral az Almássy téri Szabadidőközpontban énekelni, és a 2012-es Csillag Születik kiesésért hálát adni.

A szerepléshez, a nyilvánossághoz meg kell érni. És még így is nehéz úgy adni, hogy az ember ne rokkanjon bele, ne égjen ki és ne eméssze fel magát. Negyela tíz év múlva sem lesz semmiről lekésve, de még húsz év múlva sem. Legyen az ő döntése, hogy orvos, tanár vagy éppen előadóművész lesz–e, de ennek a választásnak most még biztosan nincs itt az ideje. Amikor pedig majd dönt, akkor ne befolyásolja őt az ujjongása az úgynevezett rajongóknak, akik már az őszi X-Faktorban találnak majd egy újabb fiatalkorút, akiért rajonghatnak, ne befolyásolják a szirénhangjai a pénzéhes producereknek, és lehetőleg ne egy több milliós nézettségű tehetségkutató csilli-villi ledfala előtt hozza meg a döntést, mert onnan sokkal fényesebbnek látszik a show-business, mint a koszhadt kultúrházak szegényes lambériái közül.

                                                            *

Sokan, sokfelől verik a palávert, hogy az Immigrants ugyan hogy kaphatott már hetest, úgyhogy a továbbiakban némi magyarázattal szolgálok. A helyzet az, hogy legnagyobb meglepetésemre a tinifiúk ezúttal valami nagyon eredetit hoztak létre. Újat és jót. Egy ótvar, igénytelen, szutyok popslágert dolgoztak át egy zúzós rockszámmá, és adták elő igényesen, sallangoktól, pózoktól mentesen, úgy, hogy a végeredmény nem csak más, hanem sokkal több és sokkal jobb is lett, mint az eredeti. A csörömpölés, amit letoltak mellé, pedig olyan konkrét volt, amilyen legjobb esetben maga a rock 'n' roll, emellett pedig kétségtelenül megvolt benne a kellő energia. Tény, hogy az Immigrants tagjai igen messze állnak attól, hogy képzett zenészeknek lehessen őket nevezni, de ezek a fiúk a fülem hallatára annyit pakoltak rá arra, amit addig kinéztem belőlük, hogy akkor és ott, arra az öt percre ez a produkció kétségtelenül összeállt, erre reflektált a tízes skálán a hetes érték.

50 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuritag.blog.hu/api/trackback/id/tr214488091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.05.04. 11:35:00

Háháá! Na, már vártam ezt a bejegyzést! :)
Robi, egy kérdésre azonban nem adtál választ a posztban. Plazma múltheti előadását 6 pontra értékelted, miközben Weöres Sándorhoz és József Attilához hasonlítottad.
Általában értem, mit mi alapján pontozol, miért lett magasabb vagy alacsonyabb pont kiosztva adott versenyzőnek, de bevallom, ezen meglepődtem.
Néhány mondatban esetleg össze tudnád foglalni a gondolatmenetet, hogy mi alapján volt mégiscsak 6-os a produkció?
Előre is köszi!

termesz 2012.05.04. 11:42:23

csak 4 sort hasonlított Weöreshez és József Attilához, a többit nem. Szerintem a többit nem gondolta különösebben színvonalasnak.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.05.04. 11:54:04

@termesz: Én is ilyesmit feltételezek, de ez a műsorból nem igazán derült ki. Ezért maradt csak feltevés :)
Plusz láttam egy Robival készített villáminterjút, ott is elismerősen nyilatkozott erről a produkcióról, ott se emelt ki semmi negatívumot. Szóval a feltevés ezután is feltevés maradt. :)

Flankerr 2012.05.04. 11:55:55

Először is, gratulálok a bloghoz, az ötlethez, és a kiálláshoz, gerincességhez. Sokkal több kellene ebből az országban, és különösen a médiában.
Azt viszont halkan jelezném, hogy a múlt héten a két millió néző már "csak" 1.649.123 volt. Az önmagában szép szám, de pár adással ezelőtthöz képest majd 300.000 néző "elveszett"..

_Hooligan_ 2012.05.04. 12:06:08

@Flankerr: Oké, de vedd figyelembe, hogy hosszú hétvége volt, mindenki menekült mindenfelé. Ez a durván 200 000 ember belefér. Holnap stabilizálódik a nézettség.

Flankerr 2012.05.04. 12:26:41

@_Hooligan_: Igazad van, ezt is figyelembe kell venni. Magam is objektív kíváncsisággal várom, mit mutatnak majd a számok.

Don Tibo 2012.05.04. 12:53:04

A Plazmával kapcsolatos véleményre én is nyitott vagyok.Mert azon kívül hogy tökösen tele káromkodta a válogatót,tényleg tökösen,azóta zéró.
A rapper csak egyik és legkevésbé fontos tulajdonsága a hátrányos helyzet ami még néhány sajnálós továbbjutás és game over.A legnagyobb baj a két legfontosabb rap tudás: a rap tecnijai kivitelezése és a mesteri rímek közé öntött vers minőségű szöveg. Ez sajnos nem megy a srácnak és ha nem tanitják akkor még ennél is kínosabb lesz,amit nem érdemel a gyerek

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.05.04. 13:35:51

@Don Tibo: A "Vagesz" című száma nem igazán tetszett, semmi olyan nem volt benne, ami megfogott volna. Emlékeim szerint Robi 5 pontra értékelte (többet én se adtam volna).
Az "Egy darab magamból" ezzel szemben 6-ost ért.
Az Immigrants ugyanakkor 7-est, de erre olvashatjuk a magyarázatot fentebb.
Más kérdés, hogy nem értek egyet vele, nekem így átdolgozva is ugyan az az "ótvar, igénytelen, szutyok popsláger" maradt. Ugyanakkor van benne logika, és elfogadom, nem is akarok Robival mindenben egyetérteni. Fura is lenne.. :D

SarahConnor 2012.05.04. 13:45:52

Oké, most már biztos vagyok abban, hogy csak és kizárólag én gondolom úgy, hogy Negyela Bernadettnek elsősorban azért kellett kiesnie, mert nem jó a hangja. Mármint tiszta, meg ilyesmi, de olyan rajzfilmfigurákat idéző, pár blogon héliumhangként aposztrofált, vékonyka hangon énekel, hogy még a "Nem szabad félni" is Vuk-betétdalnak hangzott az előadásában.
Igen, valahol ez is összekapcsolható azzal, hogy túl gyerek, fiatal, érjen még, abban a tekintetben is, ahogy Robi mondta, meg hangilag is.

A kiesett duó meg teljesen WTF-kategória nekem, ami a dalválasztást illeti. Használható és kristálytiszta kritikát és tanácsot kaptak Robitól az első élő adásban, de mintha semmit nem fogtak volna fel belőle, sőt még az addig bevált stílusukat is kezdték felhígítani. A produkciójuk alatt kockásra martam magam, csalódás volt.

Don Tibo 2012.05.04. 13:55:05

@Papucs Orrán Pamutbojt: Immigrants esetében teljesen egyetértek,de minden alkalmazásnak vannak feltételei. Jelen esetben a meghatározó mennyiségű tini leányzó szavazata a cuki tini fiú nem több vagyok kategóriában.Zeneileg egyes rossz dalválasztással,ahogy Robi ecsetelte.

NYJetsTD 2012.05.04. 15:54:16

Az erdélyieken kívül legnagyobb nulla a "jamaica" produkció volt. Talán csak a fásy mulatósba férne be... unalmas, álvidám, hányás. Remélem szombaton mehetnek szívni...

lobster thermidor 2012.05.04. 15:54:32

Ezt a Plazma gyereket Weöreshez, meg József Attilához hasonlítani legalább akkora állatság, mint az egész műsorról azt állítani, hogy az már a világszínvonal. Legfeljebb annyiban hasonlítanak egymásra, hogy mindhárman egy fejjel, két karral, és két lábbal születtek.
Puzsér imádja a szélsőségeket, ezért a pontozásban, és az ítélkezésben is erősen elveti a sulykot. A rángatózó fejért, a hányingert imitáló kétségbeesetten vergődő nézésért, és a hisztérikusat mímelő viselkedésért viszont járna neki a döntőbe jutás, a bohóc kategóriában.

NYJetsTD 2012.05.04. 16:02:08

Azért nincs könnyű helyzetben Puzsér sem. Egyrészt zsűritársai a már az úttörőtáborok tábortüzénél is cikinek számító baromságakra is minimum hét pontot adnak. Másrészt az egész verseny összfelhozatala (tisztelet a két-három kivételnek)alapján megállapíthatjuk, ezek nem csillagok, csak feketelyukak....

gabcigirl 2012.05.04. 16:04:03

Szerintem nem baj PR szigora - felesleges lenne minden féltehetséget irreálisan tutujgatni nyakra-főre :)))

kalapompompom 2012.05.04. 16:29:08

A Jamaica az olyan bűnrossz produkció volt, hogy totál értelmetlen arccal néztem végig, azóta se értem. Szerintem a legeldugottabb falusi művházban jobbat ad elő bármelyik 4 tetszőlegesen színpadra hívott kisiskolás. Borzasztó volt. El is kapcsoltam. Továbbjutottak?
Amúgy az írás jó, én szeretem PR stílusát. Mindaddig elégedett vagyok a zsűrivel, amíg nem kezdenek el sírni, komédiázni, hisztizni, mert onnantól már hiteltelen.

tri 2 2012.05.04. 16:33:02

"Jóízlésű és egészséges erkölcsi érzékű tévénéző" nem néz bulvártévét.

kalapompompom 2012.05.04. 16:39:39

tri2, igazad van, hiszen a királyi tévéken bármikor elérhető a magas minőség. Külön figyelmedbe ajánlom a Marslakók című sorozatot, bár én csak részleteket láttam belőle a subbán, de az elég is volt. :) (Én egyébként valóban nem nézek tv-t, kb heti 2-3 óra az össz, ami háttértelevíziózással eljut hozzám, de nem bezzegből, hanem időhiányból, 2 pici gyerek mellett.)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.05.04. 16:43:06

Én már azt sem értettem a Prügyi duó mi a fenét keres a 12-ben. Egyféle hatással vannak rám, de az semmiképp sem pozitív.

Az InDiretta kb az előválogatóban ért valamit, ez a jamaikai számuk egyenesen gagyi kategóriába sorolható. Netről néztem végig az adást, nem is baj, legalább át tudtam tekerni a szánalmasabb produkciókat, köztük a Jamaica elnevezésű förmedvényt. Fizikai fájdalom volt az az első egy perc, amíg próbáltam felocsúdni a döbbenetből.

Mészáros úr semmi újat nem tud már mutatni, lehet ő lesz a jövő heti kieső. Ez mondjuk az opera sajátja, nem az ő hibája, ebben a stílusban ennyi van, nem lehet és nem is kéne tovább ragozni.

Szirota Jennifer a múltkori adásban olyan volt, mint egy Zséda imitátor. Belőle pedig egy is elég.

A fiú csapat... fiú csapat. Semmi extra. Ez nálam mondjuk egy ilyen tehetségkutatóban egyenlő a kieséssel.

Quantum zseniális, Plazmába remélem több is van. Juhász Marci elég vegyes. Az általa előadott dalokat meghallgatom. Ha a rádióban ez szólna autóvezetés közben, nem nyomnám el az adót, de a lejátszómra nem tölteném fel.
Kiesőkről ne is beszéljünk, nem véletlenül estek ki.

Oké, van Megasztár, meg X faktor. Ott tolják a karaokét, rendben. De azt sose fogom megérteni, hogy egy Csillag Születik féle vegyes felvágottba miért nem követelmény a saját produkció?
A táncos csapatok nyilván saját koreográfiát hoznak.
A Stand-uposok (ha van ilyen) mind saját sztorikkal jönnek. Énekeseket alapból kizárnám ebből a műsorból, arra van két másik tehetségkutató.
Zenekarok pedig jöjjenek saját produkcióval!!!
Nálam a fiúcsapat, a Prügyi és a már kiesett duó is helyből itt bukott volna el...

egyenlítő 2012.05.04. 16:43:26

Bernadettet nem a zsűri buktatta ki. Náluk középen volt, a közönségtől nem kapott elegendő szavazatot.

kanálwarrior 2012.05.04. 16:44:19

@lobster thermidor: Te meghallgattad amiről beszélsz? Ha igen, ismered egyáltalán a szövegben szereplő szavakat (de őszintén, az összeset)? Persze nem. És akkor gondolj bele hogy ha a szókincs megvan, a dolog lényegi része még csak ott kezdődik. Ez a gyerek sokkal több nálad, nem hiszem hogy alkalmas vagy a produkciójának megítélésére.

kanálwarrior 2012.05.04. 16:50:43

@lobster thermidor: Na jó, leírom kevésbé sértően is: olvasd el a szám szövegét párszor (mondjuk itt, mert hirtelen ezt találtam: www.radiototal.hu/plazma-egy-darab-magambol-dalszoveg-csillag-szuletik-2012), és csodálkozz rá, ez a gyerek virtuóz módon alkalmazza azokat a fogásokat és eszközöket amiket te csak irodalom órán láttál egyszer, messziről, valamelyik Weöres Sándor vagy József Attila versben.

2012.05.04. 17:24:50

Gondoltam, hogy jön majd a magyarázat.
Mint a nürnbergi perben is jött a magyarázat a megmagyarázhatatlanra.
Szegény kis Negyela Bernadett! Megóvtátok őt a csúnya impresszárió bácsik kivont nemi szervétől. Oké. De!
Akkor minek kellett elhúzni és megcsillogtatni a mézes madzagot előtte.
"Továbbjutottál, csúcs vagy, énekes leszel, az tuti...Stb..." Aztán jó sok pont, aztán a közönség, a bugris meg jól kirúgja, mert neki Marci kell. Pfujj.
Aztán: Ki hiszi el (Gyurcsányon kívül:-))...), hogy a búsuló juhász az odaszart kántálásra annyi telefont kapott, hogy leverte Negyelát. Nem láthatjuk a beérkezett nézői szavazatokat. Ez több, mint gyanús. A zsűri mossa kezeit, ő engedte volna, dehát a bunkó magyar nép.... Pfujj.
Ez - és ha TE annyira szigorú vagy másokkal, légy magaddal is az, ha a nevedet adod hozzá - egy nagyon csúnya húzás volt. És ha valóban óvni akartátok, akkor miért nem TI rúgtátok ki? Még időben. Nem megvédtetek, hanem kiábrándítottatok és összetörtetek egy kislányt, és minket is - azt gondoljátok - jól becsaptatok. Legalább akkor nem kéne megmagyarázni. Újra ott tartunk, mint a régi Kimittudos elvtársak idején, legyen benne paraszt, fiatal, modern, klasszikus, cigánylány és alcsuti. Ugyan...
Ja igen. És ha már itt tartunk.
Szirota Dzseniferért vagy Jennyferért, vagy mittomén, Nyírbogdányért nem aggódtok? Nyílt szinen csináltatok (csináltak) belőle egy fiók....
bocs ez csúnya lenne. Szegényke, meg beugrott.
Pedig igazán tehetséges, sztriptíz és csábmosoly, meg villantás és böszme tipegés nélkül is. Jó hang.
Szóval, több önkritikát elvtársam, ha már a neved adod ilyesmihez. A megmagyarázhatatlanhoz.
Pedig eddig nagyra becsültelek, hibátlan voltál. Kár ezért...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.05.04. 17:46:07

@Monte Christo cselédje: Próbálom röviden megfogalmazni és úgy, hogy ne legyek Robi védőügyvédje, nem is akarok az lenni, és nincs is rá szüksége.
A figyelmedet viszont szeretném felhívni arra, hogy Robi volt az egyetlen, aki az előválogatóban NEM-mel szavazott Negyela Bernadettre. Egyfelől mert ahogy fogalmazott "nem elég autonóm", másfelől ahogy fentebb leírta, túl fiatal.
Nem vagyok biztos benne, hogy a kommentedet jó blogra írtad. :)

dreia 2012.05.04. 17:54:38

Annyira kínos nézőként hallgatni, amiket a két nő mond és a műsorvezetők mondanak a versenyzőknek. Sokkal magasabbra kellene tennie a mércét. Egyszer készítsen már valaki országonkénti statisztikát az egy főre eső celebekről, szerintem nálunk van a legtöbb. Azt javaslom, fordítsák meg a tehetségkereső műsorok koncepcióját, mérettessenek meg inkább a már létező előadóművészek és a mindenféle senkiházi celebek és mondjuk csak minden századik maradhasson, vagy legalábbis vágják az érdemtelenek képébe, hogy semmi keresnivalójuk a színpadon, menjenek el hasznos munkát végezni. A francia forradalom idején elzavarták az ingyenélő nemeseket, most meg a nép emel piedesztálra mindenkit és tartja el önként és dalolva, aki egy kicsit is kornyikálni tud.

egyenlítő 2012.05.04. 18:14:41

@Monte Christo cselédje: Nahát! Tényleg? Ezt nem gondoltam volna! Személyesen Puzsér diktálja a közönségszavazatokat? Fujjjjjj!!!!!!

egyenlítő 2012.05.04. 18:15:42

@dreia: "a nép emel piedesztálra mindenkit és tartja el önként és dalolva, aki egy kicsit is kornyikálni tud"

Pedig színházba vagy az Operába is mehetne!

2012.05.04. 18:16:48

@Papucs Orrán Pamutbojt:
De, jó blogra írtam. Nagyon jó blogra, mert a blog nagyon jó. A többiek bezzeg nem írnak, legfeljebb könnyeznek vagy köpködnek...
És nem kell megvédeni PR-t, főleg nem tőlem. De álszentnek sem kell lenni, és ebbe most PR belekeveredett, ezt Ő is érzi. És hidd el, nem a klaviatúrát verném itt:-)))), ha nem érezném úgy a meg nem mutatott közönségszavazatok hiányában, hogy átverés az egész és kicsinált dolog.
Jószerivel senkit se érdekelne a kislány (én se ismerem), ha nem Ő lenne talán az egyetlen, aki érdemtelenül szorult lejjebb. És hidd el, élvezem PR megnyilvánulásait, mert ülnek és mindíg kóser. Ezúttal azonban - lehet, hogy nem Ő volt a mozgatója, meglehet, de itt Ő ír - egy csúnya játéknak lett Ő is alanya. Értsd meg, olyan nincs, hogy megy egy szakmai vélemény sorozat, és aztán egyszerre a sötétből a "népfelség" tök igazolatlanul másképp dönt. Mert - ugyan bizonyítékom nekem sincs, erről gondoskodtak és épp ez háborít fel, és ehhez PR is asszisztál - de bármibe, hogy nem így volt.
És lehet, hogy a kislány éretlen meg sokminden, de a fiú, az talán "Csillag-érett"??? Úgy képzeljük már el ezeket a "csillagokat" majd a Youtube-on, hogy Mo-n ez jött ki, ezt dobta a gép:-)) Na, ne. Jó hétvégét, egyébként.

czidor.d 2012.05.04. 18:21:19

"Negyela tíz év múlva sem lesz semmiről lekésve, de még húsz év múlva sem."

Azért harminc fölött már nagyon nehéz zenei karriert kezdeni. Hirtelen nem is jut eszembe példa rá.

2012.05.04. 18:29:39

@czidor.d:
1. I am Scatman:-))))))))))))))))))))
Továbbá:2. Uhrin Benedek és kutyusa:-)))))))))
Na szóval, jobb ha itt abbahagyjuk.
PR van annyira intelligens, hogy nem írt volna itt erről a kislányról két bekezdést, ha nem érezné, hogy......

a_tom 2012.05.04. 18:45:30

Nem értek egyet Róberttel kivételesen. Ha az a hülye szabály hogy gyerekek is jelentkezhetnek, és ezzel előre tisztában volt mind a játékos mind a zsűri, akkor nem ér életkor alapján diszkriminálni.

A szülőknek is egyelőre joguk van a legkülönfélébb módokon tönkretenni a gyermeküket(kivéve elméletben a fizikai bántalmazás), főleg ha az tehetséges, lásd pl. Michael Jackson.

Tulajdonképpen nem is tudom ki szivatja jobban a gyerekeket, aki biztatja, erőlteti, aki engedi, vagy aki az ígéreteket megszegve visszafogja...

lobster thermidor 2012.05.04. 19:04:17

@szMáté:

Nem túlzok, ha azt mondom egy cseppet sem zavar, hogy te mit gondolsz.
Viszont én is teszek neked egy javaslatot, olvass Weöres Sándort, és József Attilát.
Sokat! Van mit tanulni tőlük! Még a Prizma néven futó ki surmónak is.
Majd utána fuss még egyszer neki, hogy átugorhasd ezt a számodra még kissé magas lécet.

Most bővebben nem térek ki Puzsér felelősségére, de annyit muszáj elmondanom, hogy ordenáré hülyeségeket nem kellene beszélnie, mert láthatóan komoly zavarokat okoz a nem túl acélos műveltségű ifjoncok fejében.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.05.04. 19:22:44

@Monte Christo cselédje: aki még hisz abban, hogy bármilyen közönségszavazást komolyan lehet venni manapság, az ébredjen fel :-)
ha megmutatják az eredményt ha nem, akkor is manipulált, vagy legalábbis erősen szaga van. Nem jó, nem szép, de így van.
Ahogy pedig eddig is írtam, nem védem Robit. Neki nincs rá szüksége, nekem pedig nem szokásom védeni senkit, soha. Csupán rávilágítottam, hogy ha rajta múlik a kislány be se kerül a 12-be, és nem csupán az életkora miatt.
Csillagokat nyári égbolton kell keresgélni, itt maximum tehetségek lehetnek. Sajnos jelentős részük ki lett szanálva.
Neked is jó hétvégét egyébként :-)

Rémséges Rémecske 2012.05.04. 20:16:41

Szerintem Bernadett csak azért esett ki, mert megmondta, hogy ő nem akar "tinisztár" lenni. A műsor készítőinek (nem a zsűri!) meg az nem lenne biznisz.

Viszont a legrosszabb produkció nem a versenyzőktől jött. Az az ordítozós "zene" a végén sikeresen alulmúlt minden mást.. még a "gyorskiesőket" is. A legszomorúbb, hogy ezek viszont már elvileg "sztárok"...
Ebbe belegondolva nem sajnálom, hogy Bernadett kiesett. Ennél sokkal többre képes és bízom benne, hogy néhány év múlva még sokat fogunk vele találkozni!

csillámpóni 2012.05.04. 20:34:28

Hallelujah! Alekosz él, uralkodik, és a neve Puzsér Ferenc!
Ahhoz, hogy ezt az érzelmi világot, ezt a gazdagságot felszínre lehessen hozni, ami van, ahhoz egy olyan kompatibilis kell, mint Puzsér Ferenc!
Mindig, minden körülmények között. A legfelsőbb szinteken.
Erre reflektált a tízes skálán a hetes érték.

NYJetsTD 2012.05.05. 11:44:16

Bazzeg lovacska, legalább a neveket ismernéd, ha már hozzá vakkantasz....

superunknown 2012.05.05. 13:16:42

"Sokan, sokfelől verik a palávert, hogy az Immigrants ugyan hogy kaphatott már hetest"

a kérdés az, hogy most miért kaptak többet, mint amikor teljesen saját dalt hoztak?

superunknown 2012.05.05. 13:21:00

@Rémséges Rémecske: a faszt nem akart tinisztár lenni, ott bőgött, mert kiesett. illetve az első bemutatkozásnál elmondta, hogy ő is szeretne a menő csajok közé tartozni. reménytelen szegény.
a quantum xxl lenne az első vállalható tehetségkutató-győztes a kereskedelmi televíziózás történelmében. nem mintha túl sokat ismernék.

csillámpóni 2012.05.05. 14:07:52

@Fenimore: írd be a gugli keresőbe és megkapod a kommentem. Ezen aztán agyalj, hátha menni fog.

csillámpóni 2012.05.05. 14:26:06

@NYJetsTD: minden nevet ismerek. Alekosz, VV Berci... Mondj egy nevet, és én ismerem.

SarahConnor 2012.05.06. 12:51:00

@csillámpóni: akármilyen meglepő, tényleg nem vágom a kommentedet, sem azt, hogy mit kéne néznem rajta a gugliban. Félve kérdezem: kioktató beszólás helyett nem könnyebb válaszolni?

Kattrin 2012.05.06. 22:30:16

5 likes: i will sing this to my dog,
10 likes: I will make a video of me and my cousin dancing to this song,
20 likes: i will sing it to my crush,
50 likes: i will sing it to a random person outside,
100 likes: i will make a video of me and my cousin dancing outside to this song

NYJetsTD 2012.05.07. 13:31:54

@csillámpóni: fenimore már kétszer utalt rá, még utoljára megpróbálom én is, hátha leesik.

csillámpóni 2012.05.04. 20:34:28

SarahConnor 2012.05.07. 13:35:58

@NYJetsTD: Nyugi, már leesett neki, csak ő nem az a fajta, aki majd beírja neked, hogy "bocs, elírtam".

csillámpóni 2012.05.07. 14:36:19

@Kattrin: +1, és őszintén örülök, hogy így pezseg itt az élet.

ap · http://premiumlivesets.hu 2012.05.07. 15:02:23

Berni óta csak Robi miatt kapcsolok át időszakosan..

Flankerr 2012.05.07. 16:30:06

@_Hooligan_: Hát a stabilizálódásból újabb 50.000 néző mínusz lett.. Ugyanez 18-49-ben majd 70.000 mínusz..
süti beállítások módosítása